2012 m. balandžio 11 d., trečiadienis

Vientiane

Vakar pabegau is nuodemiu liuno ir atvaziavau i Laoso sostine Vientiane. Tuktuku vairuotojai cia ziaurus plesikai, tad tik atvykes su 25kg kuprine ant peciu ir saulutei kaitinant visus 35 nukulniavau kelis kilometrus iki Vietnamo ambasados ir tiek pat atgal susirasti nakvynes. Uztat nakti ismiegojau visas 10 valandu kaip kudikis.
Mano pazistamas australas su kuriuo buvau susitares cia susitikti ir kartu nuomuotis kambari prapuole kaip i vandeni. Jau kelias dienas daugiausia bendrauju su vyruku is Pietu Afrikos respublikos, su kuriuo susipazinau dar Vang Vieng, o cia visai netycia sutikau kavinej. Apsistojau labai sauniam hosteli bendrabucio tipo kambary.
Didziausias siurprizas buvo siryt - cia sutikau pirma lietuvi per menesi laiko nuo mano isvykimo. 21 metu Paulius, oficialiai baiges tik 7 klases, budamas paauglys isvyko i Belgija (ten nutekejo jo mama). Ten sekmingai pakeites 4 mokyklas pabaige tik viena - flamu kalbos. Galiausiai padirbes keleta metu statybose, sia ziema isvyko keliauti po pasauli, pradejes tranzavimu is Belgijos. Turi Advanced OWD naro pazymejima, planuoja Tailande gauti povandeninio suvirintojo kvalifikacija. Saunus vyrukas, gaila kas musu marsrutai issiskiria, bet gal susitiksim Tailande veliau.
Ryt tureciau atsiimti pasa su Vietnamo viza. Poryt bus pirma Nauju metu diena, kurie cia svenciami 3 dienas. Ko gero man pakaks vienos ir kelsiu sparnus i Hanoju.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą