2012 m. balandžio 16 d., pirmadienis

Isvykstu ís Hanoi

Vakar vakare su vokieciu Luca siek tiek pasivaiksciojom po Hanoju, isgerem vietines gamybos alaus po 0.7 Lt/stikline kurio recepta kazkada atveze cekai, pavalgem keptu zvirblio đydzio pauksteliu ir pan. Siandien jau vienas isnarsiau visa senamiesti, gerokai pavargau.
Jei reiketu vienu zodziu apibudinti Hanoju, tinkamiausias butu Chaosas. Ir butent is didziosios raides. Nesugebeciau nei papasakoti nei uzfiksuoti nuotraukose tai kaip cia vyksta eismas, prekyba, gyvenimas. Tai galima tik pajausti.
Siandien vakare autobusu isvaziuoju i Sapa - kalnu miesteli Vietnamo siaureja, garsejanti savo ramybe, nuostabiais vaizdais ir vietinemis gentimis. Manau praleisiu ten keleta dienu.

Cia, jei kam neaisku - alubaris. Viduj vietu nera, ten tik virtuve. Uzsisakai alaus - gauni taburete ỉr sedi gatveje. Luca "saugo" man taburete :) Viena naujove (man) Vietname - vietiniai tonomis valgo saulegrazas. Sedi lygiai taip gatveje, kaip sioje nuotraukoje ir meta visas siusksles po kojom... Slapcia gurksnoja alu. Jei pravaziuoja policija, visi atsistoja, paslepia alu uz nugaru, o nuvaziavus vel toliau susede geria ỉr grauzia :)

 Delikatesiniai zvirbliukai.

Chaoso nuotraukose neatvaizduosi...

Vakarejantis Hanojus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą