2012 m. kovo 31 d., šeštadienis

Paskutine diena Chiang Mai

Sianakt pas mus palijo. Tropines liuties, kaip norejau, nepamaciau, bet dabar uztat lauke labai gaivu. Rytoj pajudu toliau i siaure, i Ciang Rai. Pabusiu dienele ten, o veliau per Mekongo upe kelsiuos i Laosa.

Ziurovu prasymu sudejau nemazai nuotrauku i ankstesnes dienas. Enjoy...

Kiekviena sekmadienio popiete pagrindine Chiang Mai gatve uzdaroma ir cia prasideda didziulis turgus. Musu Kaziukas palyginimui - vaiku darzelis. Prekiu ir pardaveju gausa didziule, bet ir pirkeju ar bent jau ziurovu irgi minios. Sueina turbut beveik visi mieste esantys uzsienieciai, bet dauguma vistiek vietiniai tajai. Prekes - nuo masines produkcijos marskineliu iki kalnu genciu ranku darbo dirbiniu. Kaip reikiant atsiragavau visokiu maisto gerybiu, persivalgiau, bet norejosi dar ir dar. Kas keliasdesimt metru vienam vakarui isikure masazo salonai siulo visokiu rusiu masaza. Pavarges vaikscioti pasidariau koju masaza. Nuovargio kaip nebuta.

Ne veltui visi mano sutikti turistai svaigo apie si miesta. Dabar svaigsiu ir as. Labai gaila is cia isvaziuoti, bet gal dar atsiras ne blogesniu perliuku mano kelyje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą