2012 m. kovo 24 d., šeštadienis

Samoeng loop ratukas

Vietiniai sako, kad siemet uzeje neiprasti karsciai. Diena temperatura pakyla gerokai virs 30. Pietine kambario siena taip prikaista, kad puse nakties buna karsta kaip pecius. Gerai kad ji vonioj, tai uzsidares duris siaip taip apsisaugau nuo karscio. O pacioj vonioj tai isbut neimanoma jei nesilieji saltu dusu. Sampunas irgi karstas is buteliuko bega. Ir siaip praustis beprasmiska, nes jei ne nuo karscio, tai nuo astraus maistelio tuoj pat vel suprakaituoji :)
Siandien 3 motoroleriu komanija apvaziavome http://www.gt-rider.com/ rekomenduota viena graziausiu marsrutu Tailande. Kelias tikrai labai grazus - kalnai, serpantinai, kriokliai ir pan. Papildomu ispudziu pridejo ir tai, kad kelione vyko ant dvieju ratu, tad visi tie posukiukai guldant motopirke ant sono buvo tikri saldainiukai. Daug nuotrauku nepridariau, kamera juk pojuciu neuzfiksuosi.
Kadangi bandomasis vaziavimas buvo tikrai vykes, nusprendziau jau savu tapusi Ciang Mai palikti ir leistis i to paties gt rider rekomenduojama 800 - 1000 km dydiji ratuka po siaures Tailanda. Tureciau uztrukti 6-8 dienas kol vel sugrisiu cia. Startuoju be kompanijos, bet tikiuosi susirasiu ja pakeliui, nes sis marsrutas yra kultinis, ji daug kas vaziuoja. Sekanti nakvyne numatyta uz mazdaug 150 km esanciame Pai.
Kai vakar nuomavausi moca, klause is kur as esu. Kai atsakiau, sake as jau antras klientas ta diena kurio valstybes ji nera girdejusi. Istrauke parodyti ankstesnio kliento pasa, ogi ziuriu - kaimynas is Baltarusijos :) Ir kaip tik vaziuoja ta pati marsruta i kuri as leisiuos ryt. Gaila nesutikau jo anksciau...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą