2012 m. kovo 17 d., šeštadienis

Ayuthaya

Vakar vakare issinuomavau dvirati ir isvaziavau paieskoti naktinio turgaus pavakarieniauti. Vaziuoti kaire kelio puse chaotiskam eisme ir dar tamsyje - rimtas issukis.
Miegoti prie +30 irgi nelengva. Tikiuosi priprasiu. Pirma pusdieni tuktukas veziojo mane po senasias sventyklas. Maciau daug Budos statulu. Labai daug. Bet prie +40 visi tie architekturos sedevrai pradeda nebedziuginti. Po to seke 6 valandu kelione autobusu i kita istorine sostine Sukhotai. Kelione nesunki, autobusas su kondicionierium, pusiaukelej sustojom papietaut uz nepilnus 3 litus. Taju maistas fantastiskas, tik porcijos man mazokos :)
Autobuse susipazinau su geju pora - svedu ir tailandieciu. Svedas buves Lietuvoj, pabendravom ir apie Tailando ypatumus. Siule apsistoti pas juos name, bet as sumelavau, kad jau turiu viesbuti. Gal be reikalo? :) Ryt laukia dar viena doze sventyklu ir dar viena ilga kelione i kalnuotaja siaure.
Priejau prie normalaus kompo,tai imetu keleta foto. I ankstesnes dienas irgi.




 Sita statula 30 metru aukscio. Gan ispudinga.


2 komentarai:

  1. nu bet gi neįtikėtina - į kitą pasaulio kraštą su bilietu į vieną pusę drąsos užteko nusigrūst, o štai pas svetingą gėjų porą pasisvečiuoti tai jau pabūgai? :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Na matai, Sigule, visu pirma ju namas buvo gal uz 60 km nuo miesto, tad man daugiau vargo butu nei naudos, nes taksas kainuotu daugiau nei nakvyne. O antra, tai jis ta puikiai suprato, todel man pasiulymas ir pasirode keistas... :)

    AtsakytiPanaikinti