2013 m. kovo 20 d., trečiadienis

Apo Reef Club

Jau savaite kaip gyvenu kaime www.aporeefclub.com. Nors teisingiau butu sakyti kalnu apsuptame vienkiemyje ant juros kranto. Artimiausias kaimas Conception uz keliu kilometru, rimtesnis miestelis San Jose uz valandos kelio.
Sodyboje yra apie 15 kambariu, dauguma atskiruose kokosu giraiteje issibarsciusiuose bungaluose. Visiska ramybe ir atitrukimas nuo civilizacijos. Be nardymo galima nebent iseiti i zygi po kalnus. Nardyti galima ir cia pat, bet zymiai populiaresne ir idomesne yra dvieju dienu isvyka laivu i Apo rifa.
Mano darbo grafikas mazdaug toks. Is vakaro suruosiam visa nardymo iranga klientams ir pakraunam i laiva. Keliames 5 ryto, sulipam i laiva ir 2,5-3 val. plaukiam iki vietos. Darom 5 nerimus su nedidelem pertraukom, pusryciais, pietumis ir vakariene. 9 vakaro belieka tik griuti miegot ant ciuzinio ant laivo stogo. Kita ryta keliames 6, vel 3-4 nerimai ir kelione atgal, laivo iskrovimas, irangos plovimas ir miegot. Sekanti diena buna gan rami, nebent kas nors nori panardyti vietoje, o vakare vel irangos ruosimas, laivo krovimas ir sekanti dvieju dienu kelione...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą